Liderii Avocaturii din România se văd începând din acest an la Londra! Parteneriatul și licența The TIMES acordată Lion House trec la nivelul următor

The TIMES / Legal Innovation, licența acordată Lion House de către cel mai vechi ziar al Angliei ridică miza în acest an. Special Report-ul tipărit în Marea Britanie și difuzat împreună cu The TIMES, va conține două pagini de prezentare ale elitelor avocaturii românești și ale premianților Legal Innovation ediția a doua, care apare în România la finalul acestui an, ariilor de practică și proiectelor câștigătoare. Legal Innovation se distribuie împreună cu The TIMES în Regatul Unit și Europa și are peste 1 milion de cititori! Dintre aceștia, 422.000 sunt decision-makeri în companii de top din Londra și 235.000 Directori și Board Manageri din City Financial.

Legal Innovation este cu 44% mai citit decat Innovative Lawyers, aparținând Financial Times, principalul său competitor.

Calendarul apariției The TIMES / Legal Innovation ediția a doua este următorul:

– Luni, 10 Septembrie, trimiterea submission-urilor către piața avocaturii

– Duminică, 23 Septembrie dead-line pentru primirea submission-urilor și voturilor pentru cele 21 arii de practică și cele 5 premii speciale (Law Firm of the Year, International Law Firm of the Year, Rising Star, Most Influential Leader, Woman in Law)

– Luni 24 Septembrie – Duminică 30 Septembrie, deliberarea și contabilizarea sufragiilor de către Juriu

– Luni 1 Octombrie, trimiterea cererilor de clarificare de către juriul format în acest an din 5 personalități ale lumii juridice din România și Marea Britanie (3 jurați români: un lider al avocaturii de business, un conducător al profesiei, un Decan al uneia dintre Facultățile de Drept și doi jurați britanici: un editor Legal Innovation și un reprezentant al board-ului publisher-ului englez – ambii vor fi prezenți la București la Gala de Lansare)

– 18 Decembrie, Gala de Lansare a ediției a doua The TIMES / Legal Innovation, premierea celor 25 de câștigători, o noapte cu trofee 3D…luminoase, de această dată. Așa cum v-am obișnuit, în atmosfera exclusivistă de la Clubul Diplomatic. Evenimentul este rezervat exclusiv partenerilor The TIMES / Legal Innovation, mândri să-i avem alături.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here