Invitație la Atelierul ”Interacţiuni uman-profesionale înte avocaţi şi clienţii lor”

Un atelier de dezvoltare personală, 100% interactiv și experiențial, dedicat tinerilor avocaţi, care caută să se implice cu autenticitate în interacţiunile cu clienţii lor.

Fie că lucrezi pe cont propriu sau într-o societate, fie că practici preponderent consultanţa sau reprezentarea în instanţă, acest atelier te ajută să amplifici calitatea interacțiunilor cu clienții tăi, eliminând barierele ce ți-ar putea afecta integritatea profesională și echilibrul emoțional.

Te invităm, aşadar, să petrecem o zi întreagă de sâmbătă, pe 1 febuarie 2020, explorând tema relaţiilor cu clienţii, prin metoda noastră de lucru inovatoare, 100% dinamică şi interactivă, inspirată din experienţa noastră practică în avocatură, îmbinată cu  tehnici variate de coaching şi psihoterapie experienţială.

Când? Sâmbătă, 1 februarie 2020, de la 09.00 la 18.00, cu o oră pauză de prânz.

Unde? La sediul Baroului Bucureşti, Sala Flavius Teodosiu.

Pentru acest atelier, organizatorii, Loredana Larionescu – Cabinet psihologie și Olivia Marcu-Iordănescu oferă doua burse integrale de participare, după următoarele criterii:

– avocați membri într-un Barou local, cu vechime de maxim 5 ani de la data intrării în profesia de avocat;

– se completează formularul de înscriere aici: https://www.eventbrite.com/e/interactiuni-uman-profesionale-intre-avocati-si-clienti-registration-90121637243 pana la data de 29 ianuarie (inclusiv) si

– selecție în baza răspunsurilor trimise la olivia@iordanescu.legal, la întrebarea “Cum influențează interacțiunile dintre avocați și clienți calitatea actului de justiție în România?”

Pentru înscrieri cu taxă (la acest atelier pot participa maxim 20 de avocați !): https://www.eventbrite.com/e/interactiuni-uman-profesionale-intre-avocati-si-clienti-registration-90121637243 și detalii: olivia@iordanescu.legal

Despre facilitatori:

Loredana Larionescu

Cu o experienţă de şapte ani în avocatura de top, Loredana a urmat şi un al doilea parcurs profesional, obţinând licenţa în psihologie la Universitatea Paris 8 şi Masterul în Psihoterapie Experienţială Unificatoare la Universitatea Bucureşti. În prezent, pe lângă calitatea de avocat în Baroul Bucureşti, este înregistrată şi ca psihoterapeut sub supervizare la Colegiul Psihologilor din România.  Absolventă a formării în Dans Terapie oferită de Asociaţia Română de Psihoterapie prin Dans şi Mişcare, crede în aportul unei bune relaţii minte-corp, precum şi al inspiraţiei creative, la atingerea excelenţei în viaţa profesională.

Olivia Marcu-Iordănescu

Olivia e avocat din 2007, decizia de intrare în profesie fiindu-i semnată de tatăl ei, Cristian Iordănescu, decanul Baroului București. Întreaga carieră și-a dedicat-o sprijinirii antreprenorilor români, care au îndrăznit să viseze la performanță în afaceri și cu care a transformat companii românești în multinaționale finanțate de investitori internaționali. Deși nu a avut șansa de a-l avea pe tatăl ei drept maestru, munca și valorile acestuia sunt ceea ce au inspirat-o pentru a demara un program de mentorat pentru tinerii avocați. Angajamentul Oliviei este ca prin acest program să creeze viitorii lideri ai societății românești, aducând propria experiență, precum și know how-ul profesioniștilor care au susținut-o și inspirat-o de-a lungul carierei și astfel facilitând accesul la auto-educare și transformare tuturor celor care consideră un privilegiu asumarea responsabilității pentru viitorul României.