După Țuca Zbârcea & Asociații în România, Andersen Global se extinde și în Germania

Andersen Global si-a intensificat eforturile de expansiune în Europa prin afilierea unei firme de avocatură germane la rețeaua proprie.

Andersen Global este o asociație internațională de firme independente, fiecare cu propria personalitate juridică, alcătuite din profesioniști în domeniul consultanței fiscale și juridice din întreaga lume. Constituită în 2013 de firma membră din SUA, Andersen Tax LLC, Andersen Global numără în prezent peste 4.000 de profesioniști la nivel mondial și are peste 133 de birouri prin firmele membre și colaboratoare. 

Compania germană care s-a afiliat Andersen Global este Kolaschnik Partner Rechtsanwalte din Hamburg și oferă consultanță societăților de investiții intr-o gama larga de aspecte: wealth planning, privacy, IT si IP.

Fondată în 2005, firma germana alcatuita din 5 avocati oferă Andersen primul său sediu în Hamburg, si al optulea în Germania. Biroul va fi condus de partenerii Kolaschnik Alexander Jehn, Albrecht Nehls și Managing Partner, Helge Kolaschnik.

Amintim că în luna martie a acestui an, Andersen Global a anunțat încheierea unui acord de colaborare cu Țuca Zbârcea & Asociații precum și cu divizia de consultanță fiscală a acesteia, Țuca Zbârcea & Asociații Tax. Acest acord de colaborare, primul în România, face parte din procesul de expansiune al Andersen Global în Europa de Est.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here