DLA Piper a asistat o nouă rundă de investiţii Early Game Ventures, prin care fondul de venture capital susţine start-up-ul Meshine

DLA Piper a asistat o nouă rundă de investiţii Early Game Ventures, prin care fondul de venture capital susţine start-up-ul Meshine, o platformă de analiză a datelor colectate de la senzorii instalaţi pe maşinile agricole.

Echipa formată din Marian Dinu, Cristina Bucur şi Ciprian Frandes a acordat asistenţa juridică pentru executarea şi finalizarea tranzacţiei, realizând inclusiv setul de documente necesar întregului process.

Platforma dezvoltată de Meshine Tech urmează să colecteze şi să analizeze datele de la echipamentele agricole, astfel încât fermierii să aibă control asupra operaţiunilor şi o imagine coerentă, de ansamblu, a activităţilor din fermă.

Early Game Ventures (EGV) este un fond de investiţii cu capital de risc (venture capital) finanţat cu prioritate prin Programul Operaţional Competitivitate 2014-2020, care susţine investiţiile menite să răspundă nevoilor şi provocărilor legate de nivelul redus al competitivităţii economice, şi cofinanţat prin Fondul European de Dezvoltare Regională.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here