Dentons consiliază Futureal Investment Partners cu privire la achiziția din Polonia

Echipa Dentons Real Estate din Varșovia a consiliat Futureal Investment Partners, un investitor din Ungaria aparținând grupului Futureal, cu privire la prima sa achiziție pe piața imobiliară comercială poloneză – achiziționarea Centrului Comercial Manhattan (CH Manhattan) din Gdańsk (Nordul Poloniei)

Centrul comercial achiziționat este situat în Gdańsk la bulevardul Grunwaldzka nr. 82, în partea centrală a cartierului Wrzeszcz. Dat în funcțiune în 2004, CH Manhattan oferă aproximativ 25.570 mp. de spațiu comercial cu aproximativ 120 de magazine și puncte de service, precum și restaurante, o bibliotecă multimedia și un loc de joacă modern. În timpul verii, proprietatea oferă o terasă pe acoperișul verde, cu un restaurant și o funcție de vizitare a obiectivelor turistice.

Suprafața totală a investiției se ridică la 53.000 mp.

Tranzacția de achiziție a fost condusă de Ewelina Klein, counsel, care a fost sprijinită de asociatul Adrianna Kończak. Proiectul a fost supravegheat de Bartłomiej Kordeczka, partener și Deputy Head of the Real Estate practice in Poland.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here