Daniela Marișcu, invitata celei de-a doua ediții Legile Afacerilor co-moderată de Simona Pirtea, Managing Partner al Enache Pirtea & Asociatii, și Andrei Cristea

Prima ediție din seria de 10 emisiuni-eveniment l-a avut în prim-plan pe Felix Pătrășcanu, fondatorul FAN Curier (ediția poate fi urmărită AICI). Invitata Simonei Pirtea și a lui Andrei Cristea pentru emisiunea numărul 2 este Daniela MARIȘCU, fondatoarea Aqua Azur și a conceptului de wellbeing Aquatica Experience. Jurat la Imperiul Leilor de la ProTV, Daniela Marișcu este unul dintre cei mai cunoscuți antreprenori ai noului val in afacerile românești. Trendestter și leader pe zona de concepte dedicate parcurilor acvatice, Daniela Marișcu este fondatoarea brandului Aquatica Experience, brand ce dezvoltă proiecte de tip aqua parc din stadiu de concept până în stadiu de operare. Contribuția este valoarea ei supremă și asumată. Prin activitatea ei dezvoltă o piață aproape inexistentă în România: parcurile de agrement acvatic și de distracții! „Setăm standardele și orientăm investitorii atrași de oportunitatea acestei piețe către proiecte valoroase cu impact la nivel internațional, proiecte ce vor pune România pe harta industriei de agrement minim la nivel european!”.

Pe parcursul celor 10 emisiuni-eveniment, co-moderate de Simona Pirtea și Andrei Cristea, vom avea alături clienți și parteneri ai Enache Pirtea & Asociații care sunt, cu siguranță, inspirație și model pentru antreprenorii români și nu numai. Cele 10 ediții vor aduce exemple, provocări și soluții din perspectiva experienței personale a fiecăruia dintre invitați.

Joi seara, Live in prime-time la ora 21:00, Daniela MARIȘCU este invitată de Simona Pirtea și Andrei Cristea la Profit TV.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here