Cupele Baroului București

Evenimente sportive cu ocazia ZILEI BAROULUI BUCUREȘTI

Baroul București, în parteneriat cu Filiala București-Ilfov a C.A.A., organizează „Cupele Baroului București 2020“ la fotbal, tenis de masă și șah, în zilele de 25 și 26 septembrie. Participarea concurenților este gratuită. Competițiile se vor desfășura fără spectatori, din cauza regulilor de distanțare socială.

  • Cupa Baroului București la Tenis de Masă, Ediția I, va avea loc în 25 septembrie la Sala Polivalentă din București. Cererile de înscriere se comunică la adresa de email contact@dannybardan.ro, până cel târziu la 22.09.2020.
  • Cupa Baroului București la Fotbal, Ediția a III-a, va avea loc în 26 septembrie la Arena Sportivă „D’Angelo Sport“ din Șos. Olteniței nr. 11, Popești-Leordeni. Cererile de înscriere se comunică la adresa de email george.moloman@baroul-bucuresti.ro până cel târziu la 22.09.2020.
  • Cupa Baroului București la Șah, Ediția I, va avea loc în zilele de 25 și 26 septembrie. Cererile de înscriere se comunică la adresa de email daniel.fenechiu@fenechiusavu.ro până cel târziu la 22.09.2020.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here