Clifford Chance a fost numită în calitate de consilier juridic al Fundației Invictus Games

Clifford Chance a anunțat că a fost numită în calitate de consilier juridic al Fundației Invictus Games înaintea celui de-al cincilea Invictus Games care va avea loc la Haga, Olanda, în perioada 9-16 mai 2020.

Parteneriatul va face ca Clifford Chance să ofere Fundatiei o suită de servicii juridice într-o serie de domenii, cum ar fi proprietatea intelectuală, ocuparea forței de muncă și pensiile, precum și guvernanța și riscuri, printre altele.

Parteneriatul cu Fundația demonstrează angajamentul constant al Clifford Chance de a acționa în mod responsabil, contribuind la comunitățile sale mai largi și promovând valori precum diversitatea și incluziunea la locul de muncă și în afara acestuia.

Fondată de HRH Ducele de Sussex, Fundatia Jocurile Invictus promovează recuperarea militarilor răniți prin sport și încurajează depășirea propriilor limite prin efort susținut și creșterea încrederii în forțele proprii.

Echipa va fi condusă de partenerul de litigii și coordonator al practicii sportive din Londra, Chris Yates. Vorbind despre parteneriat, Chris Yates, a declarat: “Suntem foarte entuziasmati sa lucram in parteneriat cu Fundatia Invictus Games. Am descoperit foarte repede ca potentialul ariei noastre de practica in domeniul sportului si platforma noastra internationala au creat sinergii, ceea ce ne-a permis sa avem un impact pozitiv imediat. Partneriatul cu Fundația este un reminder a ceea ce se poate realiza prin puterea spiritului uman, parteneriatul va permite personalului nostru să-și aducă abilitățile și entuziasmul pentru in ceea ce reprezinta o adevărată sursa de inspirație“.

Referindu-se la colaborarea cu Fundația, partenerul senior Clifford Chance, Jeroen Ouwehand, a comentat: “Sportul are puterea de a schimba viețile, iar jocurile Invictus îți întruchipează perfect acest lucru. În calitate de firmă de avocatură putem învăța atât de mult de la concurenții remarcabili implicați si de la valorile asociate cu Jocurile, cum ar fi lucrul în echipă, rezistența, respectul și incluziunea.”

Echipa Clifford Chance din cadrul cross-practice ii include pe Jennifer Mbaluto (Partener, TMT) alături de avocații Leigh Smith și Sean Wood (IP), Amy Bird și Alice Rockall (ocuparea forței de muncă), David Woolfman și Hannah Collins (TMT) .

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here