CEE Attorneys/Boanță, Gîdei și Asociații a consiliat Olympian Parks în vânzarea a 153.000 mp de spaţii logistice şi industriale către CTP

CEE Attorneys/Boanță, Gîdei și Asociații a consiliat Olympian Parks în vânzarea a 153.000 mp de spaţii logistice şi industriale către CTP, cel mai mare dezvoltator şi administrator de astfel de spații din România, prezent în 13 oraşe din țară.

Echipa CEE Attorneys/Boanță, Gîdei și Asociații, formată din Sergiu Gîdei, Managing Partner si coordonatorul proiectului și Mihai Stanciu, Dumitru Lazar și Denis Jignea, Associates, a asistat Olympian Parks de la fazele incipiente ale proiectului până la structurarea tranzacției, negocierea și semnarea documentelor aferente.

Ne bucurăm că am finalizat acest proiect într-un timp record, dată fiind expunerea echipei noastre în proiecte sofisticate din domeniul imobiliar. O astfel de mișcare, cea mai complexă din ultimii cinci ani de pe piața de profil, arată ca sectorul de logistice continuă să fie dinamic și cu un randament investițional atractiv.” a declarat Sergiu Gîdei, Managing Partner CEE Attorneys/Boanță, Gîdei și Asociații.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here