BAROUL BUCUREȘTI Plăți oficii asistență judiciară

Decanul Baroului Bucureşti informează avocaţii interesaţi că au fost alocate de către:

– Tribunalul București fonduri necesare plații onorariilor avocaților care prestează asistenta judiciară din oficiu la cererea instantelor judecătorești pentru luna

   aprilie 2021;

Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Bucureşti  fonduri necesare plăţii onorariilor avocaţilor care prestează asistenţă judiciară din oficiu la organele de urmărire penală pentru luna aprilie 2021;

-D.I.I.C.O.T. fonduri necesare plăţii onorariilor avocaţilor care prestează asistenţă judiciară din oficiu la organele de urmărire penală pentru luna aprilie 2021.

Curtea de Apel Bucureşti  fonduri necesare plăţii onorariilor avocaţilor care prestează asistenţă judiciară din oficiu la cererea instanţelor judecătoreşti pentru luna aprilie 2021;

Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti fonduri necesare plăţii onorariilor avocaţilor care prestează asistenţă judiciară din oficiu la organele de urmărire penală pentru luna aprilie 2021 si diferenţa pe martie 2021 ( PJS4 si PJS6).

Avocaţii îndreptăţiţi la plata onorariilor sunt invitaţi să se informeze telefonic (021.311.22.93; -interval orar 08.00-14.00), electronic(e-mail: patricia.teugea@baroul-bucuresti.rosau personal, la sediul Baroului Bucureşti, începând cu data de 02.06.2021, cu privire la  sumele ce urmeaza a fi încasate.

Transmiterea facturii  se poata face şi electronic, în vederea virării onorariilor cuvenite în contul deschis pentru forma de exercitare a profesiei.

De asemenea, pentru avocaţii care doresc sa ridice sumele în numerar de la casierie, programarea se poate face telefonic ori pe e-mail.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here