VISIONAPARTAMENTS a cumpărat fostul Hotel Ramada Majestic, tranzacție asistată de Radu & Asociații și Țuca, Zbârcea & Asociații

În cursul zilei de astăzi, VISIONAPARTAMENTS a semnat acordul de cumpărare a fostului Hotel Ramada Majestic București.

Anaj Graf, CEO & Președinte al VISIONAPARTMENTS, a anunțat achiziția cu succes a fostului hotelului. Confrom spuselor acesteia, firma de avocatură Radu & Asociații a asistat achiziția efectuată.

Fostul proprietar a fost reprezentat de Țuca, Zbârcea & Asociații și Special Properties, iar aceștia s-au dovedit a fi încântați să transmită această proprietate istorică generației următoare.

Hotelul istoric are 111 camere și 450 m2 spațiu pentru evenimente, format din 6 săli de meeting, care pot acomoda până la 300 de invitați. Acesta a fost construit în 1920 și este situat în inima Bucureștiului, pe Calea Victoriei.

VISIONAPARTMENTS este specializată în închirierea de apartamente elegante, mobilitate și cu servicii incluse, din întreaga lume. Înființată în Elveția în 1999, compania a crescut rapid de la un start-up la lider de piață elvețiană, cu prezență internațională. Astăzi, VISIONAPARTMENTS oferă soluții personalizate de locuire temporară în peste 850 de locații business din întreaga lume.