ZRP, alaturi de Transport Trade Services in tranzactia cu IFC

Societatea de avocatura Zamfirescu Racoti Predoiu (ZRP) a asistat compania Transport Trade Services (TTS) in cadrul procedurii de negociere si semnare a contractului de investitie de tip private equity cu International Finance Corporation (IFC), membra a Grupului Bancii Mondiale. Investitia IFC, realizata prin majorarea cu 10% a capitalului social al TTS, are ca obiect imbunatatirea si extinderea serviciilor de transport si logistica a grupului in Romania, in special a operatiunilor derulate de-a lungul bazinului dunarean.

Proiectul a fost demarat in anul 2011 iar contractul a fost incheiat in urma unor negocieri complexe derulate pe parcursul mai multor luni. Avocatii ZRP au acordat asistenta juridica in cadrul procedurii de due dilligence, in negocierea documentelor tranzactiei si in implementarea post-semnare a acestora.

„Mandatul a fost unul complex prin prisma arhitecturii contractuale sofisticate si a echipelor pluridisciplinare implicate. Provocarea principala a proiectului a constat in armonizarea intereselor parților cu mecanismele contractuale specifice unei astfel de tranzacții”, a declarat Catalin Micu, Managing Associate ZRP.

Echipa de avocati de la Zamfirescu Racoti Predoiu implicata in aceasta tranzactie a fost formata din Ioana Racoti – Senior Partner, Catalin Micu – Managing Associate, Iuliana Negoita – Senior Associate si Madalina Ivan, Associate.