Ziua Portilor Deschise la DLA Piper. Galerie foto

Biroul din Bucuresti al firmei de avocatura DLA Piper a organizat, joi, 12 martie 2015, pentru al doilea an consecutiv, Ziua Portilor Deschise pentru studentii din anii II si III de la Facultatea de Drept Bucuresti. Evenimentul s-a desfasurat sub egida proiectului “Iuris Scientia” in colaborare cu Asociatia Studentilor in Drept.

Studentii au petrecut cateva ore impreuna cu membrii echipei DLA Piper, au participat la un workshop interactiv, unde au dezbatut cazuri reale din practica si au fost provocati sa-si demonstreze cunostintele si creativitatea, au asistat la prezentari ale avocatilor din toate ariile de practica din DLA Piper si au aflat de la acestia detalii despre cele mai interesante tranzactii ale firmei si despre ce inseamna sa fii avocat intr-o firma internationala.

DLI 25 2

Acest eveniment, impreuna cu prezentarea de la Facultatea de Drept Bucuresti, face parte din procesul de recrutare a studentilor din anul III pentru stagiul de vara organizat in fiecare an de catre DLA Piper. La finalul zilei, Maria Radu, studenta in anul III, a declarat: “Mi-a placut foarte mult sa vad o echipa consolidata, muncitoare, dar si entuziasmata si plina de viata in acelasi timp.

DLI 27 2

Marian Dinu, Country Managing Partner, a subliniat importanta sustinerii tinerilor avocati in devenire: “Dupa mai mult de 6 ani de activitate in Romania, intelegem nevoile pietei si suntem recunoscuti si apreciati de clientii nostri. Iar pentru a continua sa ne dezvoltam si sa fim printre cei mai buni, avem nevoie in echipa noastra de tineri pasionati de drept, dedicati, adevarati profesionisti cu spirit de echipa. DLA Piper investeste in dezvoltarea continua a echipei sale, atat prin educatie formala, cat si prin implicarea tuturor in situatii concrete de business ce permit acumularea unei experiente valoroase.

DLI 42 2

Ziua Portilor Deschise face parte din programul Break into Law – initiativa globala a DLA Piper axata pe indepartarea obstacolelor si oferirea de oportunitati tinerilor pentru a le asigura accesul pe piata avocaturii si pentru a-si construi o cariera in domeniul juridic. Break into Law implica o varietate de proiecte de dezvoltare comunitara realizate de birourile DLA Piper din intreaga lume, incluzand: programe de training si mentorat, workshop-uri, burse de studiu, stagii platite, programe de formare si dezvoltare profesionala si personala, schimburi de experienta, consultanta privind intocmirea CV-ului si sustinerea interviului de angajare.