Zilele Baroului București

Consiliul Baroului București invită comunitatea profesională a avocaților să sărbătorească în acest an Împlinirea a 190 de ani de avocatură în București, în cadrul Zilelor Baroului Bucuresti, prin organizarea unor manifestări profesionale tradiționale, în a doua parte a lunii septembrie.

Având în vedere creșterea numărului de cazuri de persoane infectate cu coronavirus la nivel național, apariția unor noi forme mult mai grave ale virusului, precum și situația preconizată de autoritățile din sistemul sanitar pentru lunile următoare, manifestările artistice programate pentru 25 septembrie 2021, la Palatul Parlamentului, nu vor mai avea loc, protejarea sănătății avocaților, angajaților și a familiilor lor fiind prioritară.

De aceea, avocații sunt invitați să participe online, prin intermediul platformei Zoom, la conferința științifică ce va avea loc cu ocazia Zilelor Baroului București. Data, ora și link-ul de conectare vor fi anunțate în timp util.

Manifestările sportive organizate cu această ocazie, respectiv Cupele Baroului București la fotbal, tenis de masă și șah, se vor desfășura, sub rezerva condițiilor sanitare și reglementărilor specifice ce ar putea să fie în vigoare la datele competițiilor, care vor fi aduse la cunoștința membrilor Baroului București în timp util.

Avocat  Ion Dragne

Decanul Baroului București

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here