Zamfirescu Racoti & Partners numeste un nou partener si promoveaza alti patru avocati colaboratori

Societatea de avocati Zamfirescu Racoti & Partners (ZRP) anunta o serie de promovari in randul partenerilor si avocatilor seniori. Antoniu Obancia, avocat colaborator coordonator a fost promovat partener in cadrul departamentului de litigii, alaturandu-se echipei de asociati ZRP formata din Calin-Andrei Zamfirescu, Ioana Racoti si Stan Tirnoveanu – parteneri fondatori, Cosmin Vasile – partener coordonator si Anca Danilescu, partener senior. 

De asemenea, patru avocati colaboratori au fost promovati la statut de seniori: Madalina Ivan (consultanta), Stefania Maciuceanu (litigii), Cosmin Cojocaru (litigii) si Ovidiu Serban (litigii).

„Credem cu tarie ca dezvoltarea ZRP depinde esentialmente de aportul echipei, de implicarea corespunzatoare a tuturor colegilor. Cu cat sunt mai multi cei care isi asuma si vaslesc corespunzator, cu atat va merge barca mai repede si mai departe. Din aceasta perspectiva, recunoasterea meritelor, a calitatii, muncii si seriozitatii este o prioritate pentru noi. Suntem foarte multumiti ca avem o echipa valoroasa si talentata, si ca ne pastram statutul unanim recunoscut in piata de “scoala de avocati”, a declarat Cosmin Vasile, asociat coordonator al ZRP.

Antoniu Obancia are experienta de peste 13 ani in avocatura si s-a remarcat in ultimii ani printr-o pregatire profesionala de exceptie, abilitatea de a gestiona proiecte cu un grad sporit de complexitate, fiind implicat in unele din cele mai importante proiecte ale societatii in aceasta perioada. Antoniu este specializat in domeniul dreptului penal si a contribuit semnificativ la dezvoltarea acestei practici pe care o coordoneaza in cadrul ZRP. Serviciile de consultanta si reprezentare juridica pe care le ofera in aceasta arie de practica se refera la infractiuni economico-financiare sau in legatura cu relatiile de serviciu, inclusiv la cele care fac obiectul competentei structurilor specializate de Parchet (DIICOT, DNA). Antoniu consiliaza clientii in toate fazele procesului penal, inclusiv in cauze cu masura arestarii preventive. Aria sa de specializare include si domeniul insolventei, litigii civile si comerciale, drept administrativ si recuperari de creante.

Madalina Ivan este membru al echipei ZRP din anul 2007 si a acumulat o experienta importanta in domeniile fuziuni si achizitii, piete de capital