Wolf Theiss, societatea de avocatura a anului in energie

„Suntem incantati ca activitatea noastra si competentele noastre juridice in sectorul energetic se bucura de recunoasterea celorlalte firme din domeniu si a unui juriu format din personalitati de marca in domeniul energetic și reprezentanti ai guvernului Romaniei”, a declarat Ciprian Glodeanu, unul dintre cei trei avocati nominalizati la categoria Avocatul anului in domeniul energiei (“Energy Lawyer of the Year”).

“Romania este una dintre cele mai dinamice piete pentru energie si electricitate produsa din surse regenerabile din Europa Centrala si de Est, iar noi am identificat o crestere pronuntata a interesului investitorilor si al altor jucatori fata de diverse proiecte inovatoare. Ne bucuram sa ne aflam intr-o pozitie puternica pentru a putea oferi consultanta juridica de calitate clientilor actuali si potentiali si pentru a contribui la progresul acestui sector important si dinamic”, a adaugat Bryan Jardine.

Gala Premiilor a fost organizata de revista The Diplomat – Bucharest in colaborare cu Ministerul Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri si in parteneriat cu ANRE, Transelectrica, ACUE, Comitetul National Roman al Consiliului Mondial al Energiei si RWEA. Evenimentul dedicat sectorului energetic din Romania are ca scop recunoasterea succeselor deosebite obtinute de diferite companii si persoane in cadrul unor proiecte si sectoare speciale, precum si implicarea generala in dezvoltarea mediului de afaceri din tara.