Wolf Theiss România, parte a unei tranzacții internaționale în domeniul IT

Wolf Theiss a oferit consultanță companiei ALSO Holding unul dintre cei mai importanți furnizori de soluții IT&C din Europa în tranzacția care presupune oferta pentru 100% din acțiunile la compania ABC Data. Asset deal-ul, încheiat la 1 iulie 2019, a fost precedat de oferta pentru 100% din acțiunile ABC Data S.A., lansată împreună cu MCI și finalizată cu succes la 25 iunie 2019.

ABC Data S.A. este lider pe piața distribuției de hardware și electronice de consum în Polonia și operează într-o serie de țări din Europa Centrală și de Est.

Scopul clientului nostru este de a construi cea mai puternică afacere de distribuție TIC în regiunea CEE și finalizarea acestei tranzacții a constituit o parte importantă a planurilor“, a menționat Dariusz Harbaty, Consilier la Wolf Theiss Varșovia Holding AG.

Pe lângă Dariusz Harbaty și Peter Daszkowski, Co-Managing Partner al Wolf Theiss Varșovia, echipa a fost formata si din Karolina Stawowska, Agnieszka Nowak-Błaszczak, Joanna Wajdzik, Anna Nowodworska, Monika Gaczkowska and Damian Majda.

În plus, alte birouri din rețeaua Wolf Theiss au asistat în tranzacție și au oferit servicii de consultanță companiei ALSO Holding AG, printre care: Austria (Guenter Bauer și Jochen Anweiler, pentru depunerea documentatiei in materie de concurența la nivelul UE), Slovacia (Katarina Bielikova și Jozef Vircik), Ungaria (Janos Toth, Mark Chiovini, Peter Ihasz și Zoltan Bodog), România (Ileana Glodenau, Mircea Ciocirlea și Andreea Stan) și avocații din biroul Republicii Cehe, incluzand-o pe Jitka Logesova

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here