Wolf Theiss, Popovici Nitu, Bulboaca si NNDKP, avocatii creditorilor Mic.ro

Case de avocatura de top, precum Wolf Theiss, Popovici Nitu & Asociatii, Bulboaca & Asociatii sau Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen (NNDKP) reprezinta pe unii dintre cei mai mari creditori ai Mic.ro, companie aflata in insolventa si care are creante de peste 800 de milioane de lei.

Wolf Theiss reprezinta in aceasta afacere pe Raiffeisen Bank, care are de recuperat de la compania fondata de Dinu Patriciu o creanta de 44 milioane de lei.

Unicredit Leasing, care are de recuperat de la Mic.ro o creanta de 31 de milioane de lei, este reprezentata de casa de avocatura Bulboaca & Asociatii.

Casa de avocatura Popovici Nitu & Asociatii reprezinta in afacerea Mic.ro pe austriecii de la Ran-Auto Handles, care au de recuperat o creanta de 26,5 milioane de lei.

Compania de consultanta imobiliara Colliers International este reprezentata in recuperarea unei creante de 3,6 milioane de lei de catre NNDKP.

RVA Insolvency, administratorul judiciar al Mic.ro, a publicat tabelul preliminar al creantelor companiei. Reteaua de retail fondata de omul de afaceri Dinu Patriciu are datorii de peste 811 milioane de lei, catre un numar de 709 societati comerciale. La acestea se adauga creante salariale in valoare de 9,49 milioane de lei, catre un numar de 5.260 de persoane.

Potrivit documentului citat, cel mai mare creditor al lui Dinu Patriciu este chiar el insusi. Astfel, Mic.ro are datorii de 288 de milioane de lei la Mercadia Holland NV, compania olandeza prin care Patriciu opera retelele Mic.ro si Minimax. Mercadia Holland este reprezentata in acest caz de avocata Emilia Ciucan, de la SCA Ciucan si Asociatii.