Wolf Theiss, nominalizata la premiile Financial Times, “Innovative Lawyers 2014”

Firma de avocatura Wolf Theiss a fost nominalizata cu proiectul „Scoala de excelenta Wolf Theiss” la categoria Strategie de Corporate a premiilor “Innovative Lawyers Award 2014”, oferite de Financial Times.

Premiile Financial Times, Innovative Lawyers, sunt oferite pe baza unui raport ce include nume de top ale firmelor internationale de avocatura, ce detin o strategie inovatoare de business si dezvoltare proprie.

Raportul este organizat pe categorii de expertiza legala si anume: servicii privind societati comerciale, servicii de solutionare a disputelor, servicii de consultanta financiara si servicii destinate clientilor persoane fizice, dar si categorii operationale, respectiv strategie corporativa, asistenta oferinta clientilor si valorificarea resurselor.

Wolf Theiss a fost nominalizata pe lista scurta a celor mai inovative case de avocatura, alaturi de alte nume importante din industrie precum Allen & Overy, Linklaters, Berwin Leighton Paisner sau Latham & Watkins.

Inca de la inceput, programul “Scoala de excelenta Wolf Theiss”, lansat in 2011, s-a concentrat nu doar pe expertiza juridica, ci si pe asimilarea de aptitudini antreprenoriale, aspecte de comunicare si inteligenta emotionala, cunostinte in dezvoltarea unei companii, administrarea si managementul unei firme de avocatura.

“Scoala de Excelenta a fost pentru mine o experienta extraordinara. Este un curs practic, ce dezvaluie multe dintre culisele avocaturii vazuta ca business. Ne-a stimulat gandirea inovativa si ne-a provocat sa gandim in afara cadrului cu care suntem obisnuiti in activitatea noastra cotidiana. Proiectul a fost gandit extrem de interactiv, cu implicarea activa a tuturor participantilor si, astfel, a ajutat la intelegerea multor procese si proceduri ce constituie motoarele unei afaceri de succes. O pregatire pentru managementul companiei si un stimul pentru extinderea aptitudinilor personale, dincolo de ceea ce cunoscusem sau anticipasem pana atunci”, a marturisit Iulia Simion (foto articol), Avocat Senior Wolf Theiss si Asociatii, unul dintre avocatii participanti la cursurile scolii.

Scoala de excelenta este destinata tuturor avocatilor juniori si seniori din toate cele 14 birouri ale firmei Wolf Theiss. Biroul din Romania a fost deschis în 2005, echipa fiind formata in prezent din peste 30 de avocati.