Wolf Theiss isi extinde echipa de real estate

Firma de avocatura Wolf Theiss Rechtsanwälte GmbH & Co KG SCA anunta marirea echipei de Real Estate, departament coordonat de partenerul Ciprian Glodeanu.

Pentru 2015, biroul local al firmei austriece Wolf Theiss are in plan marirea echipei ce ofera consiliere juridica in proiecte de Real Estate.

Ciprian Glodeanu, partener Wolf Theiss si coordonator al departamentelor de Real Estate si Projects, a declarat: „Ne-am dorit extinderea echipei pentru a tine pasul cu evolutia pietei din domeniu. Anul acesta, zona de Real Estate castiga teren pretios, in procesul de revenire fiind anuntate noi proiecte importante”.

Astfel, extinderea echipei a inceput in luna iulie, primul avocat colaborator recrutat in acest sens fiind Anca Alexandrescu (foto articol). Cu o experienta de peste 5 ani in avocatura de business, Anca s-a specializat ca avocat de Real Estate, oferind consultanta juridica unor companii romaneti si internationale din domeniul real estate, retail, IT, bancar si financiar.

Absolventa a Facultatii de Drept din Bucuresti si masteranda in avocatura de business, Anca este membra a Baroului Bucuresti si avocat definitiv incepand cu anul 2010.