Wolf Theiss a inchis tranzactii de 1 miliard Euro

Casa de avocatura Wolf Theiss a fost prezenta la a 4-a editie a conferintei europene de fuziuni si achizitii (IBA European Corporate and Private M&A Conference), organizata de International Bar Association, la Paris.

Din totalul pietei de M&A din Romania in 2015, de circa 3 miliarde de euro, departamentul local de Corporate/M&A al Wolf Theiss a incheiat in Romania in 2015 tranzactii in valoare de peste 1 miliard euro, astfel ca participarea Ilenei Glodeanu, partener si coordonator al grupului de practica de Corporate/M&A, vine in sustinerea confirmarii si dezvoltarii expertizei noastre in acest domeniu, prin participari la evenimentele majore de profil.

IBA European Corporate and Private M&A Conference isi propune sa fie una dintre principalele platforme europene de dezbatere, studii de caz si schimb de experienta intre companiile ce au capital privat si renumiţi specialisti n domeniul M&A din intreaga lume. Subiectele discutate in cadrul acestei ediţii au fost printre altele protectia datelor in cazul tranzactiilor M&A, litigiile in domeniul M&A, problematicile pre-contractuale in procesul de fuziune si achizitie etc. Ileana Glodeanu, Partener si Coordonator al departamentului de Corporate/M&A a particiapt la toate cele patru editii ale acestei conferinte europene, fiind insotita in fiecare an de diversi parteneri ai casei de avocatura Wolf Theiss din cele 13 jurisdictii in care aceasta activeaza.

„Anul 2015 a fost unul de succes pentru noi, avand ocazia sa coordonam tranzacţii importante. Prezenta la aceasta conferinta de M&A organizata de IBA este o oportunitate anuala in care intalnim colegi din domeniu. Este un loc in care impartaşim din experienta noastra de lucru, extrem de valoroasa, dar si o ocazie fantastica sa discutam personal toti cei care am fost implicati in tranFzactii majore europene şi nu numai”, spune Ileana Glodeanu, Partener si Coordonator al departamentului de Corporate/M&A.

Reprezentantii biroului Wolf Theiss Bucuresti au participat si in trecut la alte conferinte organizate de IBA in Europa, in Asia si Statele Unite ale Americii.

International Bar Association (IBA), fondata in 1947, este o asociatie internationala care cuprinde asociaţii ale barourilor, barouri nationale, practicieni ai profesiilor legale şi societati din domeniul dreptului. IBA are in prezent ca membrii mai mult de 80.000 de avocati si peste 200 de barouri si societati.

ecaterina.virgolici@lhm.ro