Wolf Theiss a asistat CVI în legătură cu subscrierea a 8 milioane de euro în obligațiuni corporative emise de IMPACT

Comunicat de presă transmis

Firma de avocatură Wolf Theiss a acționat în calitate de consultant juridic pentru CVI Dom Maklerski sp. z o.o., un fond polonez de investiţii, în structurarea, negocierea și semnarea documentației aferente emisiunii de obligațiuni corporative în valoare de 8 milioane de euro emise de către IMPACT Developer & Contractor S.A.

CVI, liderul regional pe piața fondurilor de investiţii în IMM-uri din Polonia și din Europa Centrală și de Est, a subscris integral obligațiunile principalului dezvoltator din România IMPACT. Fondurile obținute sunt destinate finanțării cheltuielilor premergătoare dezvoltării/planificării și construcției Emitentului, precum și pentru nevoile de capital de lucru ale Emitentului.

Echipa de Banking & Finance a Wolf Theiss,  dedicată acestui proiect a fost condusă de Partener Claudia Chiper, în timp ce Senior Associates Iuliana Stoicescu şi Smaranda Văcaru şi Associate Ana Florea au contribuit la finalizarea cu succes a tranzacției. Partener Roxana Roman (Dudău) și Counsel Dana Toma, din cadrul echipei de Real Estate, au jucat roluri importante în cadrul echipei de proiect, gestionând segmentul de Real Estate al tranzacției.

Ne-am bucurat să asistăm echipa de profesioniști de la CVI în această nouă tranzacție pe piața românească. Având în vedere că România este o țară de un interes deosebit pentru CVI datorită potențialului său ridicat în domeniul finanțării private, suntem mândri că am contribuit la creșterea portofoliului său în regiune prin această nouă operaţiune.„, a declarat Claudia Chiper, Partener şi Coordonator al practiciide Drept Financiar și Bancar în cadrul birouluiWolf Theiss din București.

Despre Wolf Theiss

Fondată în 1957, Wolf Theiss este una dintre cele mai importante firme de avocatură din Europa Centrală și de Sud-Est (CEE/SEE). Ne-am construit reputația pe baza unor cunoștințe locale de neegalat, susținute de capacități internaționale puternice. Cu 400 de avocați în 13 țări, peste 80% din activitatea firmei implică reprezentarea transfrontalieră a clienților internaționali.

În Albania, Austria, Bosnia şi Herţegovina, Bulgaria, Croaţia, Cehia, Ungaria, Polonia, România, Serbia, Slovacia, Slovenia şi Ucraina, Wolf Theiss reprezintă companii industriale, comerciale și de servicii locale și internaționale, precum și bănci și companii de asigurări. Combinând dreptul și afacerile, Wolf Theiss dezvoltă soluții complete și constructive pe baza cunoștințelor juridice, fiscale și de afaceri.