WISELY PROJECTIFY, un nou proiect al firmei de avocatură Strătulă și Asociații

Firma de avocatură Strătulă și Asociații, recunoscută ca fiind una dintre pionierii asistenței juridice în materie de fonduri europene și reprezentând clienți într-un număr mare de litigii în acest domeniu, pune bazele unui nou proiect intitulat WISELY PROJECTIFY.

Avem încredere că experiența pe care am acumulat-o ne va ajuta în noul nostru proiect, care privește furnizarea de sevicii de consultanță în accesarea fondurilor nerambursabile, fie că este vorba de fonduri europene sau de măsuri de sprijin din partea Statului Roman.

Astfel, avem placerea să vă anunțăm că, împreuna cu un bun prieten și consultant cu experiență de peste 15 ani în domeniul fondurilor europene, cu un portofoliu de peste 250 de proiecte implementate, a căror valoare depășește 125.000.000 EURO, am fondat o firmă de consultanță în accesarea și implementarea fondurilor nerambursabile. Numele acesteia este WISELY PROJECTIFY S.R.L., pentru că ne dorim ca proiectele pe care le vom dezvolta împreuna cu beneficiarii să fie unele alese și implementate în mod “întelept”. ” , afirmă Oana Strătulă, avocat partener, despre proiect.

Cei interesați să acceseze fonduri nerambursabile pot contacta direct oana@finantari-nerambursabile.eu / office@finantari-nerambursabile.eu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here