WIN Gallery își susține pledoaria în această seară, în fața telespectatorilor

Pentru finalul acestui sezon “Legile Afacerilor” am păstrat ceva cu totul special.

Jerzy Kosinski afirma în urmă cu ceva timp că “Principiul adevăratei arte nu este să portretizeze, ci să evoce.”  Avem curajul să afirmăm că acest principiu poate fi aplicat și în prezent, dacă e să aruncăm o privire holistică asupra acestui domeniu amplu, interpretabil, uneori judecat.

Un proiect cu o viziune idealistă, și, după cum bine știm, idealismul este privit sceptic sau…privat, a contrazis presupunerile, uneori temerile, demonstrând că poate exista educație prin repere de frumos – în artă, idei, caracter și relații interumane.

Împreună, înnobilam prezentul, onorăm patrimoniul cultural și explorăm moduri de a modela viitorul. Suntem un loc de întâlnire a două imaginații: a artistului, care propune un mod de gândire și reprezentare și a privitorului, a cărui interpretare inițiază o nouă viziune.

Despre povestea WIN Gallery (parte a grupului WIN Alliance) vom discuta cu cei doi invitați, Irina Stoenescu (Vice-President WIN Alliance) și Cătălin Guriță (Director of Experience WIN Gallery).

Având în vedere domeniile conexe care se intersectează într-un nucleu de business, tabloul acestei seri va avea nuanțe de avocatură, real estate, antreprenoriat.

Vă invităm așadar să urmăriți emisiunea din această seară, începând cu ora 21:00, live, pe Profit NEWS TV. Aceasta poate fi vizionată și accesând link-ul: www.profit.ro/live