White & Case, pe primul loc ca numar si volum al tranzactiilor de M&A in CEE in 2014

Firma de avocatura White & Case s-a situat pe locul intai in regiunea Europei Centrale si de Est (CEE) in 2014, atat in ceea ce priveste numarul de fuziuni si achizitii in care a fost implicata, cat si valoarea acestora, arata analizele Mergermarkets.

Conform acestora, White & Case a inregistrat 39 de tranzactii M&A (cu peste 50% mai mult fata de urmatoarea firma clasata) in valoare de 14,799 milioane de dolari (cu peste 150% mai mult fata de urmatoarea firma clasata).

Lucian Bondoc (foto), Managing Partner al Bondoc si Asociatii, partenerul de alianta exclusiva al White & Case in Romania, a confirmat: „Anul 2014 a fost unul in care, ca si celelalte departamente, departamentul nostru de fuziuni si achizitii a continuat sa creasca, reusind sa asistam cu succes clientii cu privire la un numar mare de tranzactii complexe de tip fuziuni si achizitii. Suntem mandri ca am contribuit cu numeroase proiecte la succesul recunoscut de Mergermarkets cu privire la intreaga regiune si cred ca suntem bine pozitionati pentru crestere in continuare.