White & Case isi intareste prezenta in Tokio

White & Case a angajat un partener calificat in pietele de capital din Japonia care a fost pana acum partener la Allen & Overy, potrivitLaw.com.

Norifusa Hashimoto, care ofera consultanta in materie de capital si datorii, precum si in finantare structurata si securizare, se alatura echipei de la White and Case, impreuna cu un consultant si un asociat, fosti angajati la Allen & Overy.

Christopher Wells, managerul departamentului de servicii financiare din Tokio a firmei White & Case, sustine ca noile angajari vor ajuta firma sa faca fata cererii crescute de servicii juridice din Japonia. Wells a mai spus ca datorita vastei experiente a lui Hashimoto, atat pe pietele internationale cat si pe piata japoneza, firma va beneficia de o expertiza de piata clasata la un nivel superior. “Competenta si contactele sale o sa ofere firmei un plus de credibilitate care va facilita furnizarea serviciilor pe piata de capital din Japonia” a adaugat Wells. 

Cu aproximativ 100 de avocati, biroul White & Case din Tokio este cel mai mare din Asia. White & Case e prezent si in Romania cu un birou in Bucuresti deschis in 2008.