White & Case asista Raiffeisen Bank

Firma globala de avocatura White & Case LLP a acordat consultanta juridica Raiffeisen Bank Romania in legatura cu recenta sa emisiune de obligatiuni corporative negarantate, cu scadenta la trei ani, denominate in lei.

Emisiunea in valoare de 225 milioane de lei (aproximativ 50 milioane de euro) reprezinta una dintre cele mai importante operatiuni de plasament privat derulate in Romania in ultimii ani, oferta fiind inchisa anticipat, dupa doar o zi de la lansare, ceea ce reflecta interesul investitorilor locali in produse de acest tip. Incepand cu data de 1 august 2013, obligatiunile sunt listate in categoria a treia de obligatiuni corporative a Bursei de Valori Bucuresti.

A fost o deosebita placere sa consiliem Raiffeisen Bank in legatura cu acest proiect al carui rezultat credem ca evidentiaza atractivitatea ofertelor de obligatiuni emise de institutii financiar-bancare, precum si interesul si increderea investitorilor in sistemul bancar din Romania, factori importanti, in special in context european actual”, a declarant Lucian Bondoc partener co-executiv al biroului White & Case din Bucuresti.

Vedem in acest succes un semnal imbucurator cu privire la evolutia pietei de capital din Romania si ne asteptam ca si alte oferte sa fie derulate in viitorul apropiat“, a adaugat Simona Petrisor, avocat colaborator senior.

Echipa White & Case, coordonata de Lucian Bondoc, partener, si Simona Petrisor, avocat colaborator senior, a inclus avocati ai biroului din Bucuresti (Mihaela Ciocirlea, Andreea Lungu si Claudia Petrache, avocati colaboratori) precum si ai birourile White & Case din Londra si Milano.