Vulpoi Toader & Management a primit premiul pentru cea mai mare firmă românească de contabilitate

La 13 iulie a.c., Corpul Experţilor Contabili şi Contabililor Autorizaţi din România (CECCAR) – singurul organism abilitat în ţara noastră pentru acordarea calificărilor profesionale de expert contabil şi contabil autorizat – a organizeazat cea de-a XVII-a ediţie a Zilei Naţionale a Contabilului Român.

Deschiderea manifestărilor a avut loc la Clubul Diplomatic, cu participarea preşedintelui Consiliului superior al CECCAR, prof. univ. dr. Robert Aurelian Şova, a membrilor Consiliului superior, a reprezentanţilor autorităţilor şi instituţiilor de reglementare şi ai mediului de afaceri.

Anul acesta se împlineşte un secol de la momentul la care a fost înfiinţat, prin Decret Regal semnat de Regele Ferdinand I, organismul profesional CECCAR, numit iniţial Corpul de Contabili Autorizaţi şi Experţi Contabili, în legea promovată de Grigore Trancu-Iaşi – ministrul muncii şi ocrotirilor sociale la acea vreme.

Centenarul profesiei contabile reglementate în România a fost marcat prin manifestările ocazionate de Ziua Naţională a Contabilului Român, eveniment desfăşurat la nivel naţional, în toate judeţele ţării şi în Municipiul Bucureşti sub sloganul Tradiţie pentru viitor. Evoluăm împreună. Discuţiile au evocat momente şi personalităţi de seamă din trecutul organismului profesional, al economiei româneşti.

Ziua Naţională a Contabilului Român a reprezentat şi un prilej de a recunoaşte rezultatele experţilor contabili şi contabililor autorizaţi obţinute în anul anterior, în cadrul Topului naţional şi Topului local al membrilor CECCAR. Au fost apreciate, astfel, performanţele societăţilor de expertiză contabilă şi de contabilitate, precum şi ale experţilor contabili şi contabililor autorizaţi care îşi desfăşoară activitatea individual, aportul acestora la dezvoltarea profesiei şi al mediului antreprenorial, în interes public.

Înființată în 2004, Vulpoi & Toader Management (VTM) este una dintre cele mai mari companii românești care oferă servicii de contabilitate și consultanță în afaceri “one stop shop” datorită unei echipe calificată multidisciplinar, care însumează peste 100 de profesioniști.

VTM s-a dezvoltat într-un ritm rapid pentru a răspunde nevoilor complexe ale unui portofoliu de peste 300 de clienţi ce activează în domenii diverse de activitate precum: uleiuri minerale, servicii IT, telecomunicaţii, construcţii, comerţ, cinematografie, servicii imobiliare, și multe altele.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here