Vlăsceanu, Ene & Partners își consolidează echipa de regenerabile prin cooptarea Mihaelei Nyerges în calitate de Partener

Vlăsceanu, Ene & Partners (VEP) a anunțat extinderea echipei de parteneri prin cooptarea Mihaelei Nyerges, ca parte din planurile de consolidare a firmei în general și în special a echipei de avocați specializați în energie produsa din surse regenerabile. Prin această mișcare, VEP urmărește extinderea echipei cu până la 5 avocați și a veniturilor cu cca 75%, în următorii doi ani.

Mihaela are peste 18 ani de experiență în fuziuni și achiziții, drept corporatist și imobiliare, reprezentând corporații internaționale de top și investitori în numeroase industrii. Este recunoscută de clienți pentru know-how-ul din sectorul energiei, coordonând proiecte complexe de investiții atât în ​​energie convențională, cât și în energie regenerabilă și asistând mulți dintre jucătorii cheie de pe piața de profil din România pe aspecte contractuale și de reglementare, dar și în arbitraje internaționale. Mihaela a fost de asemenea implicată activ în elaborarea reglementărilor privind comerțul cu energie electrică și energia din surse regenerabile.

Sunt încântată să încep un nou capitol în viața mea profesională alături de o echipă de avocați recunoscuți în piață pentru experiența și rolul activ în acest domeniu și cu care împărtășesc valori similare legate de profesionalism, dăruire și creativitate. Am lucrat cu Daniel în aceleași tranzacții, eu fiind de cealaltă parte a „baricadei”, așa că ne cunoaștem bine atuurile și sunt entuziasmată că ne vom uni forțele pentru a consolida prezența firmei în domeniul energiei ”, a spus Mihaela.

În contextul angajamentelor internaționale ambițioase ale României și al atenției sporite în ceea ce privește impactul sectorului energetic asupra mediului, am observat nevoia crescândă de servicii juridice supra-specializate în aceste domenii din partea companiilor și a instituțiilor de stat. Colaborarea noastră cu Mihaela ne va face mai puternici în zona de regenerabile, unde suntem deja recunoscuți de clienți pentru cunoștințele aprofundate și experiența îndelungată în domeniu”, a adăugat Daniel.

Acest pas vine după ce partenerul Loredana Vlăsceanu s-a alăturat echipei la începutul acestui an. Rolul ei este de a dezvolta și de a consolida practicile de M&A și Private Equity, Finanțări și IT, dată fiind experiența ei de 18 ani în aceste sectoare. În această perioadă Loredana a coordonat proiecte ample de M&A și joint venture, dar și de finanțari și IT, atât în calitate de avocat în cadrul unor firme de avocatură, cât și ca avocat in-house al unui producător global de software și al Axxess Capital, unul dintre cele mai mari fonduri de investiții regionale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here