Vinerea Mare, Sărbătoarea Avocaturii românești. Legal Marketing, Partener Chambers Europe Awards, va transmite Live reperele Galei. Urbi et Orbi

Pentru a doua oara dupa 2015, Legal Marketing onoreaza statutul de lider in publishing-ul si comunicarea avocaturii de business prin Parteneriatul cu cel mai important director mondial, Chambers & Partners.

Vineri 22 Aprilie Andrei Cristea va fi prezent la Chambers Europe Awards la Madrid si va inmana Trofeul Romanian Law Firm of the Year firmei de avocatura aleasa de Chambers pentru cea mai importanta si ravnita recunoastere internationala a excelentei in avocatura de business romaneasca.

Momentele Galei Dinner oferita de Chambers elitelor avocaturii europene, reperele ei vor fi transmise Live de platformele LegalMarketing.ro, Profit.ro si Profit News, televiziunea de business a Romaniei ce difuzeaza Legile Afacerilor, singura emisiune consacrata avocaturii romanesti. Castigatorii vor fi prezenti la Romanian Legal Awards editia 5, in Iunie, singura Gala din Avocatura romaneasca.

Legal Marketing a intrat pe piata portalurilor juridice ca sa schimbe jocul. Am scos comunicarea avocaturii romanesti din zona neseriozitatii, a site-urilor vazute doar in mediul juridic, care nu aduc clienti, nu produc plus valoare companiilor de avocatura, a premiilor care nu corespund realitatii, a trofeelor ieftine si a “evenimentelor” online.
Am ales sa Investim in singura platforma integrata de comunicare pe Legal, in Parteneriate de Excelenta interne si internationale sa construim Incredere, sa avem Curajul de a inova zi de zi, Exact asa cum ganditi si voi, Partenerii nostri.
Platforma de comunicare pe care o punem la dispozitia Partenerilor insemna cele mai importante si notorii site-uri de business din Romania, singura revista premium, unica Gala ce aduna Liderii, jucatorii-cheie si singura emisiune de Legal din Romania, Legile Afacerilor, Live in super primetime, audienta nationala, Full HD. Ne-am asumat leadership-ul pe publishing in Avocatura si suntem dupa doar 3 ani, cei care dau tonul. Intoarcem pietei Increderea, Investitia si Curajul de a ne fi alaturi, de a crede in noi de la inceput. 96% dintre parteneri, care ati semnat cu ati reinnoit colaborarea. Suntem mandri si va multumim.

Am devenit in acest scurt timp Vocea publishing-ului si comunicarii in Legal. Va ascultam si va facem auziti.

Incheiem acest statement, Declaratie de Principii care ne calauzeste munca, inovatia si reusitele prin cuvintele celui mai important Om al crestinatatii, rostite acum doua zile in rugaciunea Urbi et Orbi:
„Avem în urmă doi ani de pandemie, care au lăsat semne grele. Era momentul de a ieși împreună din tunel, mână în mână, punând împreună puterile și resursele. În schimb, dovedim că în noi încă nu este spiritul lui Isus, că încă se mai află spiritul lui Cain, care îl vede pe Abel nu ca pe un frate, ci ca pe un rival și se gândește cum să-l elimine”
Papa Francisc, 17 Aprilie 2022

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here