Vilau | Associates, inca un succes pentru Aeroportul Timisoara

Firma de avocatura Vilau | Associates continua seria victoriilor pentru Aeroportul International Timisoara si obtine respingerea unor pretentii financiare de peste 10 milioane de euro solicitate de catre Carpatair SA, reprezentata in acest litigiu de Tuca Zbarcea & Asociatii.

Concret, prin actiunea in contencios administrativ formulata de operatorul aerian in insolventa Carpatair SA, acesta a solicitat obligarea SN Aeroportul International Timisoara – Traian Vuia SA la plata sumei de 10.517.322 de euro cu titlu de despagubiri in legatura cu un pretins ajutor de stat.

Reprezentat de avocatii de la Vilau | Associates, SN Aeroportul International Timisoara – Traian Vuia SA a sustinut cu argumente solide nu doar ca suma nu este datorata, dar si ca cererea de chemare in judecata a fost formulata tardiv de Carpatair SA, cu depasirea termenelor reglementate de Legea contenciosului administrativ.

In aprilie 2014, Tribunalul Bucuresti a pronuntat o prima solutie favorabila SN Aeroportul International Timisoara – Traian Vuia SA, sens in care a dispus respingerea actiunii formulate de Carpatair SA ca fiind prescrisa.

Carpatair SA a formulat recurs, insa toate argumentele invocate – sustinute inclusiv printr-o opinie de specialitate – au fost respinse recent de judecatorii Curtii de Apel Bucuresti, hotararea Tribunalului Bucuresti fiind mentinuta in integralitate.

Strategia adoptata a fost castigatoare si ne bucuram de succesul obtinut pentru clientul nostru, miza acestui litigiu fiind importanta. Victoria este cu atat mai onoranta, partea adversa fiind reprezentata de o societate de avocati reputata, cu care speram sa ne confruntam si in celelalte litigii in curs”, a declarat Dragos Mihail Vilau, avocat asociat coordonator al Vilau | Associates.

Vilau | Associates nu este la prima victorie, reprezentand cu succes SN Aeroportul International Timisoara – Traian Vuia SA in toate litigiile incredintate in ultimul an.