Viitorul sună bine! Țuca Zbârcea & Asociații oferă sprijin tinerilor studenți

Țuca Zbârcea& Asociații oferă studenților la drept șansa de a descoperi tehnicile de construcție ale unui discurs public de elită, în perioada martie 2017-februarie 2018, se arată într-un comunicat de presă remis legalmarketing.ro.

Pe parcursul celor 12 întâlniri ale programului intitulat Internship în Discurs Public. O abordare informală”, studenții vor învăța cum să-și gestioneze emoțiile în timpul unei expuneri publice, cum să utilizeze contraargumentele dar și cum să se folosească de umor în timpul unei alocuțiuni. Lectorii în cadrul acestui program sunt Florentin Țuca, Managing Partner și Dan Cristea, Managing Associate, care dețin o bogată experiență în domeniul retoricii și oratoriei. Lectorilor menționați anterior li se vor alătura mai mulți invitați externi.

Acest program de internship se adresează tuturor studenților de la Facultatea de Drep, indiferent de anul de studiu, experiența anterioară în oratorie fiind irelevantă.

„În ciuda reclamelor care încearcă să susțină contrariul, domeniul retoricii cunoaște foarte puține rețete. Excelența în acest areal presupune identificarea unor căi strict personale de îmbunătățire, rezultate din experiențe de discurs cât mai variate, construirea unei capacități de auto–analiză, oferirea de sfaturi personalizate pentru depășirea unor obstacole de parcurs”, a declarat Dan Cristea, Managing Associate al Țuca Zbârcea & Asociații.

Cei interesați să participe la acest program de dezvoltare a competențelor oratorice, sunt rugați să trimită un CV în limba română, însoțit de o scurtă descriere a motivelor ce îi determină să aplice, la adresa de e-mail: office@tuca.ro. Data limită a înscrierilor este 20 martie, cei admiși urmând a fi contactați până la data de 24 martie.

Țuca Zbârcea & Asociații se implică activ în susținerea și popularizarea fenomenului dezbaterilor ca instrument benefic și parte integrantă a procesului educațional din România.

Prima sesiune va începe în săptămâna 27 martie – 31 martie, în funcție de disponibilitatea participanților.

Detalii suplimentare pot fi obținute accesând www.tuca.ro.