VIDEO: Oana Tănăsică – Despre finanțări și startup-uri în emisiunea Legile Afacerilor

Emisiunea de seara trecută a adus în prim planul telespectatorilor o veste, pe cât de bună, pe atât de importantă: Legal Marketing este Unic, Exclusiv Partrener media la cel mai important eveniment organizat vreodată de Avocatura românească. Baroul București aduce cei mai influenți oameni din avocatura mondială la București: Internațional Bar Association Leadership Meeting între 22-25 mai, la Marriott, într-un eveniment care pune România pe harta selecta a Legal-ului mondial. Legal Marketing are așadar bucuria și responsabilitatea de a mediatiza acest eveniment și o va face pe canalele: Legal Marketing, Romanian Legal Awards, Legal Innovation, și pe cele ale partenerilor: DIGI 24, Știrile PRO TV, Hotnews, dar bineînțeles că începem cu acest anunț aici unde ne simțim Acasă, pe Profit News TV.

Până atunci însă, emisiunea din seara de 27 Martie a găzduit o ediție specială. Prima parte a emisiunii a marcat prezența celei mai importante case de avocatură dintr-o zonă economică și urbană de prim rang a României: Prahova. Alaturi de noi, fondatoarea și conducătoarea celei mai mari companii de avocatură de aici, Oana Tănăsică.

Vă invităm să urmăriți așadar subiectele dezbătute ce au avut ca și nucleu aspecte juridice esențiale pentru înființarea unui startup. 

YouTube player