VIDEO: Mușat și Asociații S.C.A., de la un cabinet individual de avocat, la un adevărat hub de business în Timișoara:

Emisiunea de seara trecută, difuzată pe Profit News TV, a introdus seria edițiilor speciale, în număr de cinci. Prima ediție a prezentat, așadar, o oră alături de două invitate ce au în comun trei cuvinte: avocatură, business și familie, ingredientele cheie pentru cina servită la „masa” Legile Afacerilor.  

În România, profesia de avocat a avut o șansă enormă la începutul anilor ’90. Pe atunci, doar câțiva avocați aveau viziunea potențialului pe termen lung al dezvoltării sectorului de business. Investitorii străini, atrași de ocaziile oferite de tânăra economie de piață românească, aveau nevoie de avocați locali care să îi asiste în proiectele lor. Segmentul avocaturii de business s-a dezvoltat în acești aproape 35 de ani, cât alții într-o 100. S-a maturizat, urmează un curs dinamic și, mai mult decât, face performanțe – nu sunt cuvintele noastre, ci aparțin celei mai importante case de avocatură din Timișoară a cărei reprezentantă ne-a fost alături în emisiune. 

În cei peste 10 ani de activitate, firma de avocatură Mușat și Asociații, unul din liderii avocaturii de business din Timiș și-a demonstrat deopotrivă integritatea profesională și morală, iar idealul formator de a schimba în bine mediul de business din România a propulsat-o în topul celor mai bune firme de avocatură din țară.

De la idee la succes – motto-ul care a alimentat de-a lungul timpului ascensiunea multor business-uri, i-a devenit astăzi propria poveste ce a scris încă o pagină în emisiunea din seara trecută.

Pentru a două oară în studioul Profit News TV, Alina Mușat, Managing Partner Mușat și Asociații:

YouTube player