Vernon David anunță doi parteneri noi în Republica Moldova

Vernon David sunt încântați să anunțe promovările lui Sergiu Bivol și a lui Roman Ivanov în poziția de Parteneri. 

Începând cu 1 iunie 2020, casa de avocatură Vernon | David anunță promovările lui Roman Ivanov și a lui Sergiu Bivol în poziția de Parteneri. Roman și Sergiu vor completa echipa de parteneri formată din Charles Vernon, Daniela David, Diana Neagu, Maria Nica și Corina Țigănaș.

Sergiu Bivol s-a alăturat echipei în 2008 și a fost primul avocat angajat de Vernon David în Republica Moldova.  Roman Ivanov a devenit membru al echipei Vernon David în 2009, fiind al doilea avocat local angajat.  Împreună ei au pus temelia activității casei de avocatura în Moldova, timp de peste un deceniu, jucând un rol esențial în transformarea Vernon David în ceea ce reprezintă acum această casa internațională de avocatură de top.

Este o plăcere deosebită că Vernon David anunță astăzi despre promovările lui Sergiu și a lui Roman în poziția de Parteneri.  Ei au fost cu noi de la începutul activității biroului nostru din Moldova și au contribuit enorm în succesul și dezvoltarea acestuia.  Aceștia sunt avocați excepționali, colegi de excepție și buni prieteni.” spune Charles Vernon, Managing Partner al Vernon David.

A fost o plăcere și inspirațional să lucrez cu Roman și Sergiu în ultimii 10 ani și cu atât mai mult în ultimii opt ani de locuit și de lucrat în Chișinău. Pot spune cu mândrie că am „crescut” împreună din punct de vedere profesional în această perioadă și că am învățat foarte multe unii de la alții, devenind mai mult decât o „familie la muncă”, adaugă Diana Neagu, partener pentru România și Moldova din Vernon | David.

Sergiu Bivol este specializat în dreptul comercial și societar, soluționarea litigiilor, arbitrajul international precum și în tranzacții imobiliare, cu o atenție specială pe Fuziuni și Achiziții și litigii comerciale complexe, inclusiv în cadrul reprezentării intereselor clienților împotrivă Republicii Moldova.  Pe parcursul ultimilor ani, acesta a acționat în calitate de lider de echipă în cadrul mai multor proiecte din diferite domenii, inclusiv telecomunicații, media, televiziune, sport, agricultură, protecția plantelor, domeniul farmaceutic, producerea oțelului, domeniul bancar și cel de infrastructură.  Pentru activitatea sa profesionala excepțională, Sergiu este recunoscut de către clasamentele Legal 500, Chambers & Partners și ILFR 1000. 

Sergiu va continua să asigure managementul administrativ al biroului din Moldova, precum și coordonarea practicii departamentului de Drept Societar și Comercial, Fuziuni și Achiziții și a departamentului de Litigii în Moldova.

Roman Ivanov este specializat în dreptul bancar și financiar, domeniul de reglementare și conformitate, precum și cel al Proprietății Intelectuale. În ultimii ani, el a lucrat pentru un număr mare de bănci și instituții financiare, inclusiv în ceea ce ține de proiectele de expansiune implementate de diferite grupuri bancare internaționale, precum și în cadrul achiziției de portofolii de credit și a activelor financiare. Adițional, el a acordat asistență unui număr mare de creditori și debitori privind tranzacțiile financiare ale acestora, având experiență esențială în lucrul cu tranzacțiile bursiere, finanțarea comerțului și a securizării (valoarea tranzacțiilor depășind EUR 500 milioane).  Recent, activitatea lui Roman a fost recunoscută de către directorul Legal 500 unde este indicat că Roman este “foarte profesionist, responsabil și dedicat muncii sale. Îl recomandăm cu toată încredere”.

Roman va continua să coordoneze departamentul de Drept Bancar și Financiar, domeniul de Reglementare și Conformitate, precum și pe cel al Proprietății Intelectuale în Moldova.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here