VD Law Group a acordat asistență juridică e Maxi Prod la încheierea contractului de import și distribuție exclusivă în România a Roberto Cavalli Vodka

VD Law Group a acordat asistență juridică importatorului de băuturi alcoolice Maxi Prod la încheierea contractului de import și distribuție exclusivă în România a liniei de băuturi spirtoase semnate de celebrul designer italian Roberto Cavalli.

„Suntem onorați că avem posibilitatea de a prezenta în exclusivitate în România, prima vodka super premium produsă integral în Italia. Linia de băuturi spirtoase Roberto Cavalli uimește atât prin design-ul exclusivist cu care ne-a obișnuit celebra casă de modă cât și prin gustul, aromele și rafinamentul băuturii în sine. Roberto Cavalli prezintă clienților săi un produs inedit, o băutură excelentă îmbuteliată într-o operă de artă.” a declarat dl Mihai Cîrlescu – CEO Maxi Prod.

VD Law Group împreună cu JASILL oferă clienților servicii juridice integrate în arii de practică precum M&A, new emerging technologies, blockchain & cryptocurrency, real estate, rideshering, piețe de capital, precum și servicii de servicii de audit, taxe și contabilitate adaptate nevoilor specifice fiecărei industrii.

Roberto Cavalli Vodka este un exemplu al tradiției italiene ce îmbină arta și rețetele unice ale celor mai renumite distilerii. În 2017, Roberto Cavalli Vodka a primit trei medalii de aur la Los Angeles Int’l Spirits Competition, obținând 93 de puncte și distincțiile de cea mai bună vodka și cea mai bună vodka distilată din cereale, iar în 2018, Roberto Cavalli Vodka “Night Edition” a fost premiată cu două medalii de aur la Los Angeles Int’l Spirits Competition.

Maxi Prod este un business de familie cu o prezență de peste 26 ani pe piața din România ce se remarcă prin prezentarea, în exclusivitate, a unor băuturi premium precum gama de băuturi spirtoase Roberto Cavalli Vodka sau de prosecco și spumante din colecțiile Montelvini.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here