UPDATE – Surpriza in avocatura de proprietate intelectuala!

Publicatia britanica WTR 1000 (World Trademark Review) a considerat ca Andra Musatescu Law Office este cea mai buna companie romaneasca pe aceasta arie de practica. Cum a ajuns Andra Musatescu Law Office sa obtina aceasta recunoastere internationala aflati dintr-un scurt interviu, oferit in exclusivitate pentru legalmarketing.ro de doamna Andra Musatescu.

Andra Musatescu Law Office este vazuta de directorul de legal londonez ca fiind „fina cunoscatoare a brand-urilor partenerilor sai, cu atentie sporita la detaliile care fac diferenta, are o abordare personala si nu este deloc complicat sa ii ceri expertiza, munca ei se desfasoara eficient, este o persoana practica. Pe scurt, Andra Musatescu este un adevarat expert in ceea ce face si este unul dintre cele mai buni consultanti externi pe piata de PI, care poate fi gasita in Europa.”

Andra Musatescu este de 3 ani partener al Revistei Romane de Consultanta, a publicat articole si pe www.legalmarketing.ro si ne onoreaza cu prezenta la Galele consacrate de Lion House acestei profesii. Un interviu cu Domnia Sa, acordat in exclusivitate,  va fi difuzat vineri de la ora 18 in Legile Afacerilor, pe The Money Channel.

UPDATE

In exclusivitate pentru portalul legalmarketing.ro, doamna Andra Musatescu ne-a spus cum a ajuns entitatea pe care o coordoneaza sa primeasca aceasta recunoastere in domeniul practicii de proprietate intelectuala.

Ce reprezinta pentru Dumneavoastra aceasta recunoastere europeana pe care v-o ofera rankarea pe prima pozitie pe Romania oferita astazi biroului Dumneavoastra de catre World Trademark Review 1000, principalul director de IP legal?
Aceasta recunoastere internationala nu reprezinta o surpriza pentru noi, venind dupa un sir de premii castigate. Numai anul trecut putem sa vorbim de: “Avocatul de proprietate intelectuala al anului in Romania” din partea revistei britanice Corporate Intl. pentru excelenta in afaceri si performanta remarcabila, revista care este lider pe piata informatiilor de business din Marea Britanie si Europa, cu o medie de peste 70.000 de cititori lunar, si “Casa de Avocatura a Anului in Romania pentru Rezolvarea Conflictelor”, acordat de o alta publicatie britanica, Acquisition International Magazine, publicatie avand peste 53.000 cititori lunar.

Care sunt atu-urile Dumneavoastra, care au facut prosibil acest trofeu ravnit de toate casele mari de avocatura?
Consideram ca serviciile noastre sunt de un inalt grad profesional, fiind prestate de o echipa dedicata, cu experienta de aproximativ 15 ani in domeniu si avand specializari la unele dintre cele mai prestigioase Universitati din lume. Putem sa ne mandrim si cu aceea ca echipa noastra participa activ la redactarea proiectelor cu privire la necesitatea modificarii legislatiei si in calitate de consultanti cat priveste analiza juridica a proiectelor destinate formarii de strategii legale pe plan mondial, in cadrul celor mai mari organizatii mondiale.