UNNPR Anunț privind stabilirea datei examenului sau concursului pentru dobândirea calității de notar stagiar și lista privind numărul de locuri destinate

În conformitate cu Dispoziția Președintelui Uniunii Naționale a Notarilor Publici din România nr. 51/04.08.2020, Institutul Notarial Român organizează la data de 6 noiembrie 2020 examenul sau concursul pentru dobândirea calității de notar stagiar.

Prin Hotărârea Consiliului Director al Institului Notarial Român nr 9/19.07.2019 s-a aprobat taxa de înscriere pentru participarea la examen/concurs în cuantum de 3900 lei/candidat. Taxa de înscriere pentru participarea la examen/concurs se achită în contul Institutului Notarial Român (CUI 26781193) RO12RNCB0071115799310001 deschis la BCR – Sucursala Plevnei București.

Copia ordinului de plată/foii de vărsământ se va anexa la dosarul de înscriere la examen/concurs.

Dosarul de înscriere la examenul sau la concursul pentru dobândirea calității de notar stagiar se depune personal sau prin mandatar cu procură autentică și specială, în perioada 24 august – 9 octombrie 2020, la sediul Camerei în a cărei circumscripţie se află postul pentru care candidează, în timpul programului de lucru cu publicul al acesteia.

În situaţia în care, în vederea prevenirii răspândirii noului coronavirus – SARS-COV2, autoritățile publice vor impune restricții care nu vor permite organizarea examenului/concursului, acesta nu se va mai desfășura la data anunţată, urmând a fi reprogramat.

Lista privind numărul de locuri destinate examenului sau concursului de dobândire a calității de notar stagiar pentru anul 2020

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here