Uniunea Notarilor participă la Congresul Notarilor Europeni 2017

Uniunea Națională a Notarilor Publici din România participă la cea   de-a patra ediție a Congresului Notarilor Europeni, care va avea loc în perioada 5-7 octombrie 2017, în Spania, având ca obiectiv analizarea dreptului european și comercial, informează uniuneanotarilor.ro.

Evenimentul se adresează tuturor notarilor publici, taxa de înscrierea fiind în valoare de 420 de euro/notar și 320 euro/însoțitor. Cei care doresc să participe la Congresului Notarilor Europeni, trebuie să trimită un e-mail la adresa rei@unnpr.ro și să acceseze linkul de mai jos:

https://www.notariesofeurope-congress2017.eu

Taxa de participare include materialele de lucru, informațiile practice, pauzele de cafea și dejunurile, concertul orchestrei filarmonice din seara de 5 octombrie și cina de gală din seara de 6 octombrie. Taxa pentru însoțitor include, pe lângă serviciile enumerate anterior, excursiile din cadrul programului social.

Pentru detalii suplimentare legate de cazare sau rezervarea biletelor de avion, pot fi contactați reprezentanții Biroului de relații internaționale a uniunii notarilor.

Anca Ban- 0725 348 135

Simona Fortin- 0721 652 119.

Congresul va avea ca temă principală „Dreptul Uniunii Europene în seriviciul cetățenilor”, propunându-și să analizeze dreptul european și comercial, pentru a elabora propuneri legislative concrete destinate instituțiilor europene. Pe parcusul celor două zile de congres, tema principală va fi abordată din perspectiva a două subiecte:

1. Protecția consumatorului în mediul digital

2. Dreptul societăților și transferul de sediu în cadrul Uniunii Europene.

Uniunea Națională a Notarilor Publici din România a primit, în calitate de membru al Consiliului Notariatelor din Uniunea Europeană, invitația de a participa la cea de-a patra ediția a Congresului Notarilor Europeni.