UNIUNEA NAŢIONALĂ A BAROURILOR DIN ROMÂNIA Hotărârea nr. 4/28.02.2019 a Comisiei naționale de examen – Examenul de primire în profesie – sesiunea martie 2019

UNBR, COMISIA NAŢIONALĂ DE EXAMEN

HOTĂRÂREA NR. 4/28.02.2019

Art. 1 – Se publică tabelele finale cuprinzând candidații la examenul de primire în profesia de avocat şi admitere în cadrul Institutului Național pentru Pregătirea şi Perfecționarea Avocaţilor (în vederea dobândirii titlului profesional de avocat stagiar) şi candidații la examenul de primire în profesia de avocat a persoanelor care au absolvit examenul de definitivat în alte profesii juridice, cuprinse în anexele 1 şi 2 ale prezentei Hotărâri.

Art. 2 – Tabelele finale cuprinzând candidații respinși şi retrași de la examenul de primire în profesia de avocat şi admitere în cadrul Institutului Național pentru Pregătirea şi Perfecționarea Avocaţilor (în vederea dobândirii titlului profesional de avocat stagiar) şi ale candidaților respinși şi retrași de la examenul de primire în profesia de avocat a persoanelor care au absolvit examenul de definitivat în alte profesii juridice sunt cuprinse în anexele 3 şi 4 ale prezentei Hotărâri.

Art. 3 – Prezenta hotărâre se comunică Vice-Președinților Comisiei Naționale şi se publică, inclusiv anexele, pe paginile web ale U.N.B.R. şi I.N.P.P.A.

COMISIA NAŢIONALĂ DE EXAMEN

Descarcă Hotărârea + Anexele format PDF – AICI