UNBR – Masa rotunda cu tema: „Proiectul noului Cod de conduita profesionala al avocatilor, de etica si deontologie. Confidentialitatea raporturilor dintre avocati si clienti. Aspecte deontologice.”

In data de 28 iunie va avea loc evenimentul tema „Proiectul noului Cod de conduita profesionala al avocatilor, de etica si deontologie. Confidentialitatea raporturilor dintre avocati si clienti. Aspecte deontologice.”

In cadrul manifestarilor dedicate Zilei Avocatului si Zilei Justitiei, Uniunea Nationala a Barourilor din Romania si Institutul National pentru Pregatirea si Perfectionarea Avocatilor va invita sa participati la o masa rotunda, cu tema: „Proiectul noului Cod de conduita profesionala al avocatilor, de etica si deontologie. Confidentialitatea raporturilor dintre avocati si clienti. Aspecte deontologice.”

Evenimentul va avea loc la data de 28 iunie 2016, ora 16, la Biblioteca Victor Anagnoste din Palatul de Justitie. Dezbaterile vor viza aspecte de etica si deontologie privind confidentialitatea in profesiile de avocat, jurnalist si preot si se vor desfasura cu participarea unor invitati din randul fiecareia dintre aceste profesii: Av. Dr. Traian Briciu, Vicepresedintele UNBR, Pr. Ionut-Gabriel Corduneanu, Vicar administrativ patriarhal – pentru probleme juridice si de reprezentare a Bisericii Ortodoxe Romane in justitie si jurnalista Mirela Neag.

Invitatii vor aborda problematica secretului profesional in cadrul fiecarei profesii, finalitatea instituirii acestuia pe cale legislativa.