UNBR Anunț privind depunerea candidaturilor la alegerile pentru desemnarea Consiliului de administrație al Casei de asigurări a Avocaților (CAA) și a membrilor supleanți

Având în vedere faptul că pe ordinea de zi a Consiliului Uniunii Naționale a Barourilor din România (UNBR) figurează alegerea pentru desemnarea Consiliului de administrație al Casei de  asigurări a Avocaților (CAA) și a membrilor supleanți, UNBR anunță faptul că avocații, care îndeplinesc condițiile prevăzute în Legea nr. 72/2016 privind sistemul de pensii și alte drepturi de asigurări sociale ale avocaților și Hotărârea Consiliului UNBR nr. 139/2016 privind adoptarea Statutului Casei de Asigurări a Avocaților, pot să își depună candidatura până în data de 06.11.2019, inclusivfie personal, la Secretariatul UNBR, fie prin e-mail, la adresa unbr@unbr.ro .

De asemenea, UNBR menționeaza că, în conformitate cu Regulamentul de organizare a alegerilor pentru desemnarea Consiliului de administrație al CAA și a membrilor supleanți, adoptat prin Hotărârea Consiliului UNBR nr. 28/31.10.2019, candidaturile se depun împreună cu:

– o descriere a activității relevante în domeniul asigurărilor sociale, dacă este cazul,

– curriculum vitae;

– dovada achitării la zi a taxelor datorate baroului și filialei C.A.A., inclusiv accesoriile (adeverință de la baroul și filiala C.A.A. al cărui membru este candidatul).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here