Un nou succes pentru Wolf Theiss la premiile europene “Femei in avocatura de business”

Firma de avocatura Wolf Theiss a fost desemnata, pentru al patrulea an consecutiv, castigatoare a premiilor europene „Femei in Avocatura de Business“, decernate recent, la Londra. Dupa ce, in 2014, a castigat premiile „Cea mai buna firma de avocatura din Romania”, „Cea mai buna firma de avocatura din Austria” si „Cea mai buna firma de avocatura din Croatia”, firma a fost desemnata din nou castigatoare, in acest an, la toate cele trei categorii.

Acesta este al cincilea an in care grupul Euromoney Legal Media a oferit premiile europene „Femei in Avocatura de Business“. Premiile sunt oferite firmelor de avocatura care sustin dezvoltarea femeilor avocat prin programe care le permit sa gaseasca un echilibru intre profesie si viata personala si initiative care incurajeaza activitatile de networking sau prin crearea unor oportunitati profesionale.

Criteriile de evaluare includ initiative pentru promovarea diversitatii, relatia dintre femei si barbati in cadrul profesiei de avocat sau numarul partenerilor femei. Succesul obtinut de Wolf Theiss la cele trei categorii nationale, respectiv „Romania“, „Austria“ şi „Croatia“, in 2015 şi 2014, urmeaza succeselor anterioare obtinute pentru categoria „Austria“, in 2012 şi 2013, categoria „Croatia“, in 2013, si categoria „Firma anului pentru servicii pro bono“, in 2014.

In acest an, Wolf Theiss a fost, de asemenea, selectata la categoriile „Cea mai buna firma din Republica Ceha“, „Cea mai buna initiativa a unei firme de avocatura privind diversitatea de gen“, „Cea mai buna firma, la nivel national, pentru echilibrul intre profesie si viata personala“, „Cea mai buna firma, la nivel national, pentru servicii pro bono“ si „Cea mai buna firma, la nivel national, in ceea ce priveste femeile in avocatura de business“.

Avocatii Eva Fischer, Partener, Viena, Katrin Stauber, Asociat Senior, Viena, si Anna Diblikova, Asociat, Praga, (foto articol) au primit premiul in numele firmei Wolf Theiss, in cadrul evenimentului „Premiile Europene Femei in Avocatura de Business“, organizat la Londra.

Partenerul Coordonator al Wolf Theiss, Erik Steger, a declarat: „Initiativele Wolf Theiss pentru promovarea si sustinerea femeilor in avocatura sunt de natura sa stabileasca precedente in domeniu; actuala dezbatere publica arata importanta acestui subiect – prin urmare, suntem foarte mandri de recunoasterea de care ne bucuram din nou in acest an la trei categorii nationale si de faptul ca am fost nominalizati la o patra categorie. Aceasta arata ca nu numai biroul nostru cel mai mare, din Viena, ci si celelalte birouri ale noastre din regiune stabilesc precedente din punctul de vedere al echitatii si egalitatii. Nu numai ca aceste eforturi sunt apreciate de femeile din firma noastra, dar si clientii nostri reactioneaza extrem de pozitiv la aceste initiative.“