Un nou partener la Voicu & Filipescu

In urma evaluarilor anuale, Voicu & Filipescu anunta promovarea pe pozitia de partener a avocatei Georgiana Badescu, unul dintre cei mai activi membri ai practicilor de concurenta si M&A din cadrul firmei. Numirea Georgianei Badescu aduce numarul partenerilor firmei de avocatura la noua.

In ultimii ani, Georgiana si-a dovedit atat abilitatile de avocat de business talentat si pe cele de client development, precum si – foarte important pentru noi – capacitatea de a coordona si motiva alti membri ai echipei. Aceste rezultate ne-au determinat sa o includem in structura de parteneriat”, a declarat Daniel Voicu, partener fondator in cadrul firmei.

Georgiana Badescu si-a inceput cariera profesionala la Voicu & Filipescu in anul 2005, iar anterior numirii ca partener a fost promovata in ierarhia firmei pana la pozitia de managing associate in 2012 si cea de membra a managing board, forul decizional al firmei, incepand cu 2013. Experienta ei acopera in special dreptul concurentei, M&A, finantari, corporate, clientii pe care ii asista fiind activi in domeniul energiei, bancar, asigurari, retail, auto, IT&C, farmaceutice si servicii medicale.

Ma bucura recunoasterea implicarii mele, de pe parcursul ultimilor ani, in dezvoltarea si consolidarea unor arii de practica importante din cadrul firmei. Pretuiesc increderea celor care au contribuit in timp la cresterea mea profesionala, ca si pe cea acordata prin numirea ca partener”, a declarat Georgiana Badescu.

Rezultatele evaluarii performantelor membrilor echipei au generat si o serie de alte masuri individualizate, inclusiv extinderea participarii la profitul firmei sau modificari de structura in cadrul departamentului suport, introduse – conform declaratiei lui Daniel Voicu – ca o investitie de incredere in potentialul unor oameni.

Sub brandul Voicu & Filipescu activeaza in prezent firma de avocatura, societatea specializata in consultanta fiscala si contabila Voicu & Filipescu Tax Advisers SRL, societatea profesionala de practicieni in insolventa V.F. Insolventa SPRL si societatea de consilieri in proprietate intelectuala V&F IP Consulting SRL, care impreuna acorda solutii integrate clientilor grupului, companii multinationale si locale.