Un nou partener la Mazars

Serge R. Gonvers (52 de ani), fondatorul firmei Audiconsult, se alatura, in calitate de partener, biroului Mazars din Bucuresti, impreuna cu echipa sa.

Compania internationala Mazars, specializata in servicii de audit, contabilitate, consultanta fiscala si financiara, care a anuntat recenta sa fuziune pe plan local cu firma Adevaris (intarindu-si astfel pozitia in cadrul comunitatii de afaceri germanofone), isi continua planurile de dezvoltare in Romania: odata cu sosirea lui Serge, Mazars isi consolideaza legaturile deja consacrate cu companiile franceze si francofone.

Cetatean elvetian, stabilit in Romania din 1994, Serge a acumulat o bogata experienta de 28 ani in domeniul managementului financiar si al gestionarii afacerilor, in cadrul unor companii multinationale de renume din Romania si alte regiuni ale globului, cat si ca director al departamentului pentru sprijinul investitorilor straini si al IMM-urilor din PricewaterhouseCoopers Romania (1996-1999), participand astfel la evaluari, achizitii si privatizari importante, precum si la numeroase proiecte de dezvoltare in diverse sectoare industriale, comerciale sau imobiliare.

Expert contabil si auditor financiar autorizat (in Elvetia si Romania), membru CECCAR si CAFR, Serge este si un vechi membru al camerelor de comert, unde detine sau a detinut functii de cenzor (AmCham, CCIFER), de membru fondator sau de membru al consiliului director (Camera de Comert Elvetia – Romania). Serge este, de asemenea, activ in cadrul Asociatiei Elvetiene din Romania si se implica in numeroase activitati si organizatii cu scop caritabil.

Grupul Mazars este prezent in 71 de tari pe toate cele 5 continente si numara peste 13.500 de profesionisti. In Romania, dupa recenta fuziune cu firma Adevaris de la 1 septembrie 2013, echipa numara peste 170 de specialisti: auditori, experti contabili, consultanti fiscali si de payroll, avocati.