Un nou Name Partner la Popovici Nitu & Asociatii. Firma devine Popovici Nitu Stoica & Asociatii

Firma de avocatura Popovici Nitu & Asociatii si-a schimbat denumirea in Popovici Nitu Stoica & Asociatii in urma promovarii, incepand cu 1 octombrie 2015, a lui Bogdan C. Stoica (foto articol) in functia de avocat asociat titular. In noua sa pozitie, Bogdan C. Stoica va continua sa coordoneze departamentul Corporativ al firmei si va activa totodata ca Deputy Managing Partner al acesteia.

Florian_Nitu_XF3Z5009 2

Cu ocazia lansarii noii denumiri, Florian Nitu (foto deasupra), Managing Partner, a declarat: “Este un pas firesc in strategia de dezvoltare a Firmei. Crestem din interior, organic, intr-un parteneriat bazat pe performanta si coeziune, democratic si transparent”.

Bogdan_Stoica_XF3Z5082 2

Bogdan C. Stoica, la randul sau, a spus: “Initiativa si decizia asociatilor mei, unanime, ma bucura si ma obliga deopotriva. Le multumesc pentru incredere si ii asigur de intregul suport si in noul meu rol!”

Ernest_Popovici_XF3Z4955 2

Ernest Virgil Popovici (foto deasupra), Senior Partner, a declarat: “In cei 15 ani de cand lucram impreuna, Bogdan a contribuit semnificativ la expansiunea Firmei. Prin cooptarea lui ca asociat titular reconfirmam unul din principiile noastre fundamentale potrivit caruia fiecare avocat are o posibilitate reala de crestere, inclusiv aceea de a deveni name partner, daca rezultatele sunt pe masura”.

Ca urmare a schimbarii denumirii, Popovici Nitu Stoica & Asociatii si-a relansat si pagina de internet, disponibila AICI.

Infiintata in anul 1995, Popovici Nitu Stoica & Asociatii este unul din liderii avocaturii de afaceri in Romania. Popovici Nitu Stoica & Asociatii grupeaza peste 80 de avocati si consultanti, din care 10 avocati asociati, dispunand de expertiza la cel mai inalt nivel, larg recunoscuta in mediul economic si profesional.