Un nou litigiu sportiv pentru Chiuariu & Asociatii

Casa de avocatura Chiuariu & Asociatii il reprezinta pe fotbalistul Cornel Buta in fata Comisiei de Solutionare a Litigiilor din cadrul FIFA. Avocatii au instiintat clubul ucrainean Volyn Lutsk in legatura cu incetarea relatiilor contractuale dintre jucator si club si au deschis o actiune in instanta.

Chiuariu & Asociatii solicita instantelor sportive constatarea rezilierii contractului dintre Cornel Buta si Volyn Lutsk, din culpa clubului, pentru neplata la timp a drepturilor salariale, precum si obligarea clubului la plata salariilor restante.

“Jucatorul Cornel Buta este liber sa semneze cu alta echipa. Vom continua demersurile in fata FIFA pentru ca sumele restante sa fie achitate, iar clubului ucrainean sa-i fie aplicate sanctiuni financiare si sportive”, a spus Tudor Chiuariu (foto), Partener Senior al societatii de avocatura Chiuariu & Asociatii.

Fundasul a semnat contractul cu Volyn Lutsk pe doi ani, in luna iulie 2010. In urma unei notificari adresate oficialilor echipei ucrainene provocata de primirea drepturilor salariale cu intarziere, acestia si-au redresat atitudinea, insa pentru o perioada scurta de timp.