Un nou jucator pe piata de consultanta fiscala – Tuca Zbarcea & Asociatii Tax

Casa de avocatura Tuca Zbarcea & Asociatii a creat o divizie specializata pe servicii de consultanta fiscala. Echipa care formeaza Tuca Zbarcea & Asociatii Tax este constituita din specialisti ce au lucrat in firmele din Big 4 si in Ministerul Finantelor Publice.

Coordonatorii practicii de consultanta fiscala sunt Alexandru Cristea, Tax Partner si Razvan Gheorghiu-Testa, avocat asociat al Tuca Zbarcea & Asociatii. Din echipa mai fac parte Alin Chitu, Tax Senior Manager, precum si alti doi specialisti in domeniu cu experienta anterioara in cadrul unor mari firme de audit si in Ministerul Finantelor.

Nucleul echipei Tuca Zbarcea & Asociatii Tax este format din 5 consultanti fiscali autorizati. Acestora li se adauga alti 5 avocati cu experienta in gestionarea diverselor problematici de procedura si contencios fiscal.

„Constituirea unei divizii separate de consultanta fiscala reprezinta, pentru noi, formula optima de organizare pentru prestarea de servicii profesionale in aceasta zona, dupa ce timp de mai multi ani am gestionat intern problematici de procedura fiscala si contencios fiscal. In plus, acest pas se inscrie in politica de servicii de tip „one stop-shop” pe care am promovat-o si in legatura cu alte arii, cum ar fi insolventa, proprietatea intelectuala, fondurile structurale, mediatori etc”, a declarat Razvan Gheorghiu-Testa (foto).

Planurile pe termen scurt si mediu ale noului jucator pe piata de consultanta fiscala vizeaza extinderea echipei, a portofoliului de clienti si de proiecte specifice, precum si o cifra de afaceri intre 500.000 si 600.000 de euro pentru primul an de activitate.