Un fost consultant Mazars devine Senior Manager in departamentul de Asistenta Fiscala al EY

Ioana Sarbu se alatura echipei EY ca Senior Manager al departamentului de Asistenta Fiscala in cadrul caruia va coordona activitatea de consultanta fiscala si livrarea de servicii de asistenta fiscala clientilor din Cluj si Timisoara.

Noul Senior Manager al EY are 10 ani de experienta profesionala in consultanta, in oferirea de servicii de asistenta fiscala, contabilitate, M&A unora dintre cele mai mari corporatii din Romania. Detinand o experienta solida in conducerea echipelor de consultanta, ea va coordona relatia cu clientii EY in birourile din Cluj-Napoca si Timisoara.

Inainte de a se alatura EY, Ioana Sarbu a fost consultant in cadrul Mazars Romania si Haarmann, Hemmelrath & Partner, pozitie din care a fost responsabila de proiecte majore de audit, consultanta fiscala si consultanta financiara. A asistat clientii in inspectii fiscale, a coordonat proiecte de due diligence, a structurat tranzactii din punct de vedere fiscal si a derulat audituri fiscale, avand in plus o experienta considerabila in consultanta privind taxele directe si TVA-ul.

Ioana are o experienta excelenta in acordarea de asistenta fiscala si se alatura echipei noastre cu mandatul expres de a consolida portofoliul nostru de clienti, de a extinde cota noastra de piata si de a extinde gama de servicii pe care le oferim. Am convingerea ca va sprijini echipele noastre din Timisoara si Cluj si va adauga valoare si calitate in relatia cu clientii”, a spus Venkatesh Srinivasan, Partner si lider al departamentului de Asistenta fiscala si juridica, EY Romania.

Ioana Sarbu este membra a mai multor organisme profesionale internationale si locale, precum ACCA, CCFR, CAFR si CECCAR. Ea este, de asemenea, trainer calificat in domeniul taxelor si contabilitatii.

Atat firmele conduse de atreprenori romani, cat si multinationalele prezente pe piata locala au nevoie sa inteleaga cat de importanta este optimizarea costurilor operatiunilor si tranzactiilor pe care le efectueaza. Sunt incantata ca, alaturandu-ma echipei EY, voi putea sa contribui la imbunatatirea eficientei pentru afacerile clientlor nostri asistandu-i in domeniul fiscal„, a spus Ioana Sarbu.