Un ”boom” gestionat de Țuca Zbârcea și Asociații

Țuca, Zbârcea și Asociații a fost din nou parte într-una dintre cele mai importante ”mișcări” din mediul de afaceri al acestui început de an, asistând Accel Parteners în contextul unei finanțări de 153 milioane de dolari pentru firma românească UiPath, după ce, anterior, echipa firmei oferise suport juridic în cadrul rundei de finanțare Seria A în valoare de 30 milioane de dolari. Proiectul a fost coordonat de Sorin Vlădescu, Partener și Mihaela Nyerges, Managing Associate în cadrul Țuca Zbârcea & Asociații, din echipă făcând parte și Gabriela Anton, Partener (Banking), Alexandra Pereș, Managing Associate (Real Estate), Andreea Oprișan (Competition), Bogdan Halcu (IP), Ciprian Timofte (Data Privacy), Mihai Anghel (Employment).

UiPath, o companie de software lansată în 2015, cu 10 angajați, și-a propus să sară anul acesta de 1000 de salariați În 2017, UiPath a înregistrat o creștere record, ajungând la un portofoliu de peste 700 de clienți, după ce la finalul anului 2016 avea mai puțin de 100 de clienți.

„Pentru noi este foarte greu să găsim ingineri de software în România la calitatea pe care o vrem noi, dar ţinta noastră este să angajăm cei mai buni 1% ingineri de software din ţară. Este greu să ajungi la ei, de aceea este important să gândeşti global. Am văzut că businessul funcţionează, iar în 2018 vom continua să facem ce ştim. Vom deschide în România cel puţin un alt centru de dezvoltare. Vom mai deschide un centru în India şi unu în Seattle“, a declarat Daniel Dines, CEO al companiei.